Werkwijze Voortvarendverder.nl

Onze werkwijze

1. Uw aanvraag komt binnen bij ons en dan…
Nadat u uw aanvraag via het contactformulier naar ons heeft verzonden gaan we deze eerst zelf doornemen. Mochten wij nog extra informatie nodig hebben dan bellen we u om de aanvullende informatie op te vragen. Dit doen wij omdat we een zo goed en uitgebreid mogelijke aanvraag willen voorleggen aan onze relatietherapeuten bij u in de regio. Nadat alles compleet is ontvangt u binnen 48 uur meerdere offertes en inhoudelijke reacties van onze relatietherapeuten.

Hier zijn geen kosten aan verbonden en u zit niet vast aan verplichtingen. Wel kunt u zo een goede vergelijking maken welke relatietherapeut het beste bij u past.

2. Kennismakingsgesprek
Wanneer u de relatietherapeuten heeft vergeleken en een keuze heeft gemaakt, neemt u zelf contact op om een kennismakingsgesprek aan te vragen. Bij de meeste relatietherapeuten is een kennismakingsgesprek gratis. Zo kunt u direct voelen of er een klik is tussen u en de relatietherapeut. Dit is erg belangrijk aangezien relatietherapie erg persoonlijk en vertrouwelijk is.

3. Afspraken maken met uw relatietherapeut
We hopen natuurlijk dat u een geschikte relatietherapeut heeft kunnen vinden via ons landelijk netwerk en gratis service. Wanneer ook het kennismakingsgesprek voldoet aan uw verwachtingen dan maakt u samen met de relatietherapeut afspraken voor de duur van de relatietherapie.

Uw aanvraag en gegevens worden alleen gebruikt om de aanvraag te verwerken en aan erkende relatietherapeuten verstrekt.

Vriendelijke groet,
Team Voortvarendverder.nl

Contact en informatie relatietherapie

Voordelen

  • Landelijk netwerk van relatietherapeuten
  • Plaats gratis en vrijblijvend uw aanvraag
  • Ontvang offertes binnen 24 uur
  • Vergelijk en kies uw relatietherapeut
  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Persoonlijke service voor al uw vragen
  • Geen verdere verplichtingen

Keurmerken