Klantervaringen
Op deze pagina staan enkele klantervaringen die gebruik hebben gemaakt van onze service. Sommige klanten wilden alleen als ‘anoniem’ op deze pagina hun ervaring met ons delen. Uiteraard respecteren wij dat.

Wij zijn zeer tevreden over de service van Voortvarendverder.nl. De bemiddeling tussen onze aanvraag en diverse relatietherapeuten in onze regio was erg goed. We kregen in totaal 4 offertes toegezonden waar we een keuze uit hebben gemaakt. Relatietherapie heeft onze relatie in balans gebracht.
E. ten Damme – Amsterdam

Fijn dat jullie direct diverse relatietherapeuten beschikbaar hebben in de regio van Ede. De prijsverschillen van relatietherapie verschillen nogal per therapeut. Dankzij jullie is dit makkelijk inzichtelijk gemaakt.
V. Kuchel – Ede
Dankzij relatietherapie hebben wij ons leven weer op een rijtje. Hadden we het maar eerder gedaan. Alle twijfels en onzekerheden werden bij ons in het eerste gesprek al weggenomen. Erg tevreden over de snelle service van Voortvarendverder.nl
R. Veenhuizen – Hengelo

Jullie dienst is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede relatietherapeut. Wij kregen 3 offertes toegezonden en hadden binnen een week al een eerste kennismakingsgesprek geregeld.
Anoniem – Veendam
Mijn vrouw en ik waren door drukte op het werk (beiden ZZP) uit elkaar gegroeid. We leefden langs elkaar heen en ondanks dat we veel van elkaar houden was de intimiteit weg. Door relatietherapie zijn we weer beter met elkaar gaan communiceren en is de intimiteit terug.
L. Hoving – Den Haag

Wij kijken met veel plezier terug op onze relatietherapie. Thuis kwamen we niet meer aan normaal communiceren toe en vanaf de allereerste sessie bij onze relatietherapeut werd dit steeds beter. Complimenten aan de snelle bemiddeling aan Voortvarendverder! Binnen 24 uur hadden wij de eerste offertes al binnen. Topservice!
Anoniem – Venlo
Contact en informatie relatietherapie

Voordelen

  • Landelijk netwerk van relatietherapeuten
  • Plaats gratis en vrijblijvend uw aanvraag
  • Ontvang offertes binnen 24 uur
  • Vergelijk en kies uw relatietherapeut
  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Persoonlijke service voor al uw vragen
  • Geen verdere verplichtingen

Keurmerken